Bij Koenis Witgoed specialist bent u aan het goede adres voor snelle reparatie en aankoop van uw witgoed.

U kunt onze showroom bezoeken op afspraak (graag even bellen voordat u komt, ook om dubbele afspraken te voorkomen).

Van maandag t/m vrijdag is onze showroom, op afspraak, overdag en ´s avonds geopend en zaterdag de hele dag. De apparaten die in onze showroom staan kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Ook hebben wij apparaten op voorraad die niet in onze showroom getoond worden en hebben wij korte levertijden rechtstreeks van de fabrikanten of de inkooporganisatie.

Wij verkopen: Wasmachines, Wasdrogers, Vaatwassers, Koelkasten, Vriezers, Combi-magnetrons (ook met stoom), Ovens, Kookplaten, Fornuizen en Stofzuigers. Zowel inbouw- als vrijstaande apparaten.

Door de samenwerking met de grote inkooporganisatie van ‘Witgoed specialist’ kunnen wij gebruik maken van een enorme inkoopkracht waardoor wij een scherpe prijs kunnen bieden. Door onze reparatie-ervaring kunnen wij u een deskundig en eerlijk advies geven. Wij zijn een zelfstandig, servicegericht familiebedrijf.

Wij geven de voorkeur aan (telefonisch) overleg over uw aankoop zodat wij u goed kunnen adviseren en kunnen vertellen wat onze huidige voorraad is en welke merken en types wij leveren. 

 

Op de pagina bij onze inkooporganisatie Witgoed Specialist staan diverse apparaten waarvan wij een selectie aan merken en types leveren.

Klik hier voor de link naar de webshop van Witgoed Specialist